Om mig

Jag är en positiv mamma, mormor & farmor, 5 vuxna barn och 7 barnbarn (nummer 8 kommer till världen våren 2016), sambo och 2 hundar och 1 katt i huset, medial och spirituell tjej som har många strängar på sin lyra. Jag älskar änglar, att göra egna smycken, diplomerad healer och lägger Tarot & Änglakort och hjälper andra med personlig utvecklig/vägledning, att komma vidare i livet då man kanske stannat upp och inte vet vilken väg man ska ta, jag älskar kristaller och använder ofta kristaller då jag sänder healing! Jag jobbar som personlig assistent och älskar att hjälpa andra människor!

Det mediala har jag fötts med och jag såg och var med om många saker som barn, min mormor var medial/siare men det är inte förrän nu på senare år som jag börjat öppna upp mig igen mer och mer och jag har accepterat vem jag är idag, en ljusbärare och en Ängel på jorden. Healer och en kanal till andevärlden. Lugn och harmonisk person som äntligen har hittat meningen med mitt liv!

Jag har en grupp på Facebook där jag “Tränar” på mina medlemmar med healing, kortläggningar mm men vi har även olika utlottningar och tävlingar, delar med oss av bra länktips och har det ganska mysigt och trevligt i gruppen. Vill du vara en del i den gemenskapen så är du hjärtligt välkommen!

Gruppnamn & Länk
Cia’s Healing, Änglar & Tarot

Varmt välkommen till min sida!

Hoppas du ska hitta något intressant & har du några frågor så är det bara att skicka ett email så svarar jag så snart jag kan! Ljus & Kärlek

Hjärta
// Cia