Attraktionslagen är som gjord för att användas som ens privata kontaktförmedling! Jag inte bara tror utan VET att man kan manifestera alla människor man behöver i sitt liv. Det finns endast en detalj som kan ställa till det för en: det där med att vara fixerad vid en speciell person. Det är inget fel på att vara specifik i sina önskemål men attraktionsslagen kan inte ändra på någon annans fria vilja och om du stöter på motstånd när du försöker attrahera personen du gillar finns det alltid goda orsaker till att det inte lyckas.

I praktiken tycker jag alltså att du ska försöka visualisera ert liv tillsammans, testa att leva vardagen som om han redan var din samt ge honom en chans att både märka och uppvakta dig. Är det så att han är intresserad men att det hela framskrider väldigt långsamt kan det bero på att du är för ivrig och orolig för att det ska misslyckas. Slappna i så fall av i vetskap om att allt redan är klappat och klart. Är det istället så att personen verkar ointresserad är det viktigt att ge universum fria tyglar över sitt kärleksliv istället för att försöka kontrollera på mikronivå.

Ibland är vi så fixerade vid något att vi inte kan tänka oss andra lösningar och ju mer tid och energi vi investerar i att uppnå det som förefaller vara det enda möjliga alternativet desto ovilligare är vi att ”ge upp”. Men låt oss vända på steken och ställa följande fråga: är önskan att få denna person ett självändamål i sig eller är det egentligen så att du vill ha en man som du kan uppleva kärlek, närhet, lycka, gemenskap och trygghet med? Skulle du vilja ha honom om du INTE fick allt det där? Självklart inte! Just nu är du bara av den åsikten att han är en sån person som kan tillfredsställa ditt behov. Men tänkt om det är fel? För om det inte lyckas i praktiken är det ju potentialen du gillar, inte den person killen verkligen är i kombination med dig. Och en potential värmer inte en om nätterna.

 

Nu kommer vi till de goda nyheterna: du kan få exakt den upplevelse av kärlek du är ute efter och MER så fort du överlåter allt ”detaljfixande” åt universum. Så här gör man när man tar hjälp av attraktionslagen:

1. Kontrollera först att du inte har motstridiga önskemål. Är du en sådan som ena sekunden vill vara singel och i nästa tillsammans med någon? Du kan få allt du önskar dig men eftersom man inte kan vara ”lite gravid” kommer upplevelserna att manifesteras efter varandra istället för samtidigt (den starkaste önskan har företräde). Eller så kan du gå till botten med vad du vill och skräddarsy ett önskemål som faktiskt är genomförbart i praktiken.

2. Skriv en önskelista. Gå igenom dina tidigare förhållanden och notera allt du har saknat hos dina partners, dig själv eller i själva situationen. Omvandla därefter dessa klagomål till positiv önskeform t. ex. så här: ”mitt ex hade dålig klädsmak” –> ”min nye partner klär sig stiligt och har alltid välputsade skor”. Fyll därefter på med övriga önskemål och glöm inte att tillägga ”eller bättre”.

3. Visualisera personen på din lista så att du känner igen honom när han dyker upp. Visualisera dig själv tillsammans med honom. Har du minsta problem med det sistnämnda finns det anledning till eftertanke. Lika attraherar lika – är du själv lika fantastisk som personen du vill ha? Eller har du kanske önskat dig en modellsnygg arvtagare med adligt påbrå fastän du i praktiken skulle känna dig extremt obekväm / underlägsen / uttråkad i sällskap av en sådan människa och den livsstil han eventuellt medför? Gör relevanta justeringar tills listan motsvarar dina verkliga önskemål.

4. Signera önskelistan med din avsikt. T. ex. så här: ”Jag väljer att manifestera en sådan här person i mitt liv NU. Jag accepterar detta eller något bättre.” Universum lyssnar inte på dina ord så det här steget gör du såklart av helt andra orsaker, för att det framkallar rätt känsla inom dig: känslan av att vara redo. Och rätt känsla är ALLT.

5. Släpp din önskan fri så att universum kan börja jobba. Lita på att allt är under kontroll och att du får din kärlekspartner i perfekt form, vid perfekt tidpunkt och på perfekt plats. Tvivel, otålighet och oro sänder ut vibbar om att du inte är redo att leva i enlighet med din plan och kommer att få negativa konsekvenser både vad gäller leveransen och resultatet. Observera också att universum lyssnar enbart till känslor, inte till ord. Undvik därför falskklingande affirmationer av typen ”jag är nu gift och bor i ett slott”. Ditt undermedvetna kommer att protestera mot ett sådant påstående och sabotera hela processen.

6. Gör din del av arbetet. Eftersom du inte själv tror att ändlösa hemmakvällar i mysbyxor kan resultera i intressanta bekantskaper är det bäst att visa sig ute bland folk och vara till sin fördel. Var också lyhörd på dina instinkter de kan vara en ”knuff från universum”. Känner du plötsligt för att besöka ett ställe du aldrig varit på tidigare – gör det. Missar du tåget, bli inte irriterad – det kan finnas en mening med det.

Men kom samtidigt ihåg: allt du gör ska kännas kul och enkelt. Du behöver inte anstränga dig och hitta på HUR personen du önskat dig ska manifestera sig, det är universum som jobbar för dig – inte tvärtom. Jag har varit med om fall där ”rätt” person ihärdigt försökt bekanta sig med mig utan att ge upp trots att jag varit så distraherad av annat att jag inte själv märkte honom med en gång. Eller så är det någon kompis som förvånansvärt envist insisterar på att du måste träffa någon trots att du till en början tackar nej. När universum levererar så är det alltså inte med sämre service än FedEx.

Som synes finns det alltså all anledning att känna entusiasm inför framtiden.

Lycka till! Du kommer snart att förstå vad uttrycket ”när det regnar, öser det” betyder – i positiv bemärkelse!

 
SKRIV UT SIDAN

Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.