SILVERVIOLETTA FLAMMAN 30 minuter – 150:- Distans

silvervioletta flamman

För en eventuell kroppslig orsak.

Silver Violetta flamman är en stark andlig energi. Den transformerar negativ energi till positiv, den transformerar trauman, karma, negativa minnen, förträngda händelser och mycket, mycket mera som vi ofta bär med oss genom livet till något positivt.

Silver Violetta Flamman gör, att vi höjer vår medvetenhet och våra vibrationsfrekvenser. Med Flamman kan du rena din aura och dina chakran, och du kan hela dig själv och andra. Det är en stark, varm, kärleksfull och glädjefylld energi

Silver violetta Flamman kanaliserades ner till Jorden av Uppstigna Mästaren St. Germain.

*************************************************

Solljushealing 30 minuter – 150:- Distans
Månljushealing 30 minuter – 150:- Distans

SOLLJUSHEALING

Energin i solen är en varm mycket högt vibrerande och kärleksfull energi, som är mycket fördelaktig och användbar i alla typer av behandling.
Solenergi har många goda egenskaper.De viktigaste är läkning och förnyelse.Healingenergin från solen gynnar även lycka, glädje, ro och ett inre lugn.Vissa reumatiska sjukdomar kräver värme och man kan med fördel använda solljusenergierna till det.I barndomen och ungdomsåren är vi mycket känsliga och kan manifestera många olika blockeringar utan att vi vet om det.

Den svåra upplevelsen påverkar dig nu som vuxen, utan att du vet om det eller ens tänker på det, inte förrän du känner av blockeringen i liknande situationer.Då är det den gamla händelsen som ger liv åt minnet som du har i ditt undermedvetna.När man healar till dina upplevda händelser i ditt liv med Solljushealingen så kan du får hjälpa med att lösa upp dessa blockeringar.

Yang är solen-den maskulina energin

******************************************

MÅNLJUSHEALING

Månen har ett stort inflytande på vår fysiska kropp.Fysiologiskt sett så påverkar månen matsmältningen, körtlarnas utsöndring och lymfystemet.Den påverkar magen, kvinnors bröst och äggstockar ochden del av nervsystemet som är knuten till känslor sinnestillstånd, till begär, drifter och lidelser.Energin från månen är en högt vibrerande och kärleksfull energi, den liknar energin från solen, välgörande och hälsosam att använda sig av i healingsessioner.

Månljushealingen har många utmärkta användningsområden.Den är mest användbar till emotionell healing.Månljushealingen hjälper till med alla feminina aspekter på livet. Den stödjer, grundar, lugnar och är balanserande. Den renar och skyddar från negativa energier. Månljushealingen är utmärkt att använda till undermedvetna problem, och på orsaker och problem som är relaterade till det.

Yin är månen-den feminina energin.

*****************************************

KRISTALLHEALING 30 minuter – 300:- Distans
För en eventuell kroppslig orsak. Jag använder mej av olika stenar och kristaller beroende på vilka problem du har. Jag utför healingen på distans och skriver ner det din kropp förmedlar.

Chakrabalansering i samband med kristallhealingen 100:- (annars 200:-)

*****************************************

ÄNGLAHEALING 30 minuter – 250:- Distans
Jag tar hjälp av ÄÄ och skyddshelgon, positiva, kärleksfulla och varma energier.
Jag och mina healingänglar ger dig en djupgående healing som läker dig både på fysiskt och mentalt plan. En skön och avslappnande upplevelse där du kan känna änglarnas närvaro och förnimma evigheten.

*****************************************

CHAKRABALANSERING 30 minuter – 250:- Distans

CHAKRABALANSERING + Healing 45 minuter/personlig – 400:- Distans
Jag använder både kristaller/kristallstav med chakrastenar och energier. Avslutar med mjuk och skön healing. Söker upp eventuella obalanser i din kropp och återställer den så energin kan flöda fritt. På så sätt får din kropp en bättre förutsättning att helas/läkas, både på fysiskt och emotionellt plan.

SKRIV UT SIDAN